Διαμονή

Αξέχαστη διαμονή στο Green Village!

Το Green Village είναι χτισμένο σε ένα χώρο 7 στρεμμάτων πλημμυρισμένο από δέντρα, φυτά και λουλούδια ισορροπώντας αρμονικά ανάμεσα στο μοντέρνο και το παραδοσιακό με την πισίνα, με τα κρυστάλλινα νερά της, να συμπληρώνει την ομορφιά του χώρου

Σχεδιασμένο και διακοσμημένο με ιδιαίτερη αισθητική, με μεράκι και φροντίδα για να προσφέρει σε σας και την οικογένειά σας την απόλυτη ξενοιασιά.

Το Green Village θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Εδώ θα αισθανθείτε τη φιλοξενία της οικογένειας Τριανταφύλλου μέσα σε ένα περιβάλλον με ιδιαίτερα θετική ενέργεια.

Τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν στον παιδότοπο ή στο μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά κυρίως μπορούν να περιπλανηθούν ελεύθερα στο χώρο νιώθοντας τη φύση, την ασφάλεια, την ελευθερία και τη ζεστασιά του «μικρού χωριού» που προσφέρουμε μόνο στους ενοίκους του συγκροτήματος.

Οι είκοσι «βιλίτσες» ισόγειες, σε νεοκλασικό στυλ, με λιτές γραμμές, ανάλαφρα χρώματα και μοναδικές διακοσμητικές παρεμβάσεις με αυθεντικούς πίνακες ζωγραφικής γνωστών Ελλήνων ζωγράφων, σας παρέχουν ταυτόχρονα όλες τις ανέσεις για άνετη διαμονή.

Μπορείτε να επιλέξετε για την διαμονή σας έναν απο τους παρακάτω τύπους κατοικιών: